Όροι Χρήσης

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας (από εδώ και στο εξής Υπηρεσίες). Οι Υπηρεσίες του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ (από εδώ και στο εξής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ) παρέχονται από την διεύθυνση Παν. Τσαλδάρη 17Α & Κίμωνος 6 στο Μαρούσι.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.kamouzis-gr.preview-domain.com, αποτελούν ιδιοκτησία της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ και των εκπροσώπων της, από εδώ και στο εξής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ, και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ, καθώς και των λοιπών αποκλειστικών της δικαιωμάτων νομιμοποιεί την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ να κινηθεί ποινικά κατά του παραβάτη.

Πνευματικά Δικαιώματα

Οι πληροφορίες και τα γραφικά που δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ απαγορεύεται να αντιγραφούν, αναδημοσιευτούν, ή να αναπαραχθούν ολόκληρα ή εν μέρει και για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς έγγραφη άδεια της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ. Στην ιστοσελίδα www.kamouzis-gr.preview-domain.com περιλαμβάνονται υλικό, Trademarks, Service Marks, Φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων Κειμένων, Γραφικών, Εικόνων, Φωτογραφιών και Λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΟΥΖΗΣ και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.